Zwitsers Design – Ontdek JURA

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service dat zijn de speerpunten die in het DNA van JURA gebeiteld zitten. JURA is het enige merk ter wereld dat zich volledig focust op premium-volautomaten voor alle koffiespecialiteiten, en heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. De koffiemachines van JURA zijn een synoniem voor het beste koffieresultaat, éénvoudige bediening en een hoogwaardig design.

Duurzaamheid en eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

Eenvoudige bediening

De koffiemachines van JURA zijn eenvoudig intuïtief te bedienen. Top ontwikkeling is bijvoorbeeld: de RFID-technologie waardoor filterpatroon en machine met elkaar verbonden zijn. Het waterfilter wordt automatisch gedetecteerd en de instellingen die nodig zijn automatisch verricht.

Prachtig design

Optimaal design en Zwitserse kwaliteit genieten wereldwijd grote faam. JURA creëert zuivere en prachtige vormen uit de beste materialen, met een optimaal precies productieproces en een sublieme afwerking. Het resultaat is de mooiste koffiemachines met een krachtige en hoogwaardig design met volle uitstraling waar je jarenlang trots op mag zijn.

Optimaal koffieresultaat

In Zwitserland werken ruim 70 ingenieurs die iedere dag bezig zijn met de ontwikkeling van volautomaten van JURA. De ingenieurs richten zich op het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop. Vorig jaar hebben ze met het revolutionaire impulsextractieproces ( Pulse Extraction Process, P.E.P.®) een “statement” gemaakt voor een nog voller aroma, juist bij korte koffiespecialiteiten.

Ultiem genot is het resultaat van alle ingrediënten

Topgastronomen maken voor hun creaties uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Dit geldt ook voor volautomaten van JURA. Immers, alleen als espresso en melkschuim als basis ingrediënten absoluut volmaakt worden bereid, kunnen perfecte koffiespecialiteiten in alle facetten worden gecreëerd.

Koffiegenot via de smartphone

De software ingenieurs van JURA zorgen voor een fundamentele revolutie op het gebied van koffiegenot: via een app kunnen alle instellingen comfortabel op de eigen smartphone worden verricht. De bereiding van individuele specialiteiten wordt met één touch op de display van de smartphone gestart. Uw persoonlijke voorkeuren worden in de app ( J.O.E. ) opgeslagen. Hierdoor kunnen individuele koffiespecialiteiten bij alle volautomaten van JURA met Smart Connect eenvoudig worden bereid.