De D4 Piano Black heeft wederom geweldig gescoord in de test van de Consumentenbond. In een testupdate in maart 2021 heeft de D4 Piano Black het predicaat ‘beste uit de test’ opnieuw weten te behalen.  

 

Zwitsers Design – Ontdek JURA

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service dat zijn de speerpunten die in het DNA van JURA gebeiteld zitten. JURA is het enige merk ter wereld dat zich volledig focust op premium-volautomaten voor alle koffiespecialiteiten, en heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. De koffiemachines van JURA zijn een synoniem voor het beste koffieresultaat, éénvoudige bediening en een hoogwaardig design.

Duurzaamheid en eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

Eenvoudige bediening

De koffiemachines van JURA zijn eenvoudig intuïtief te bedienen. Top ontwikkeling is bijvoorbeeld: de RFID-technologie waardoor filterpatroon en machine met elkaar verbonden zijn. Het waterfilter wordt automatisch gedetecteerd en de instellingen die nodig.

Prachtig design

Optimaal design en Zwitserse kwaliteit genieten wereldwijd grote faam. JURA creëert zuivere en prachtige vormen uit de beste materialen, met een optimaal precies productieproces en een sublieme afwerking. Het resultaat is de mooiste koffiemachines met een krachtige en hoogwaardig design met volle uitstraling waar je jarenlang trots op mag zijn.

Accessoires

Of het nu een melkopschuimer, koppenwarmer, melkkoeler of mooie kopjes zijn, JURA biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires voor het perfecte koffiegenot.

Reiniging & onderhoud

De originele verzorgingsproducten van JURA zorgen, samen met vers gefilterd water, voor een perfecte hygiëne en koffieresultaat.

Optimaal koffieresultaat

In Zwitserland werken ruim 70 ingenieurs die iedere dag bezig zijn met de ontwikkeling van volautomaten van JURA. De ingenieurs richten zich op het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop. Vorig jaar hebben ze met het revolutionaire impulsextractieproces ( Pulse Extraction Process, P.E.P.®) een “statement” gemaakt voor een nog voller aroma, juist bij korte koffiespecialiteiten.

Ultiem genot is het resultaat van alle ingrediënten

Topgastronomen maken voor hun creaties uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Dit geldt ook voor volautomaten van JURA. Immers, alleen als espresso en melkschuim als basis ingrediënten absoluut volmaakt worden bereid, kunnen perfecte koffiespecialiteiten in alle facetten worden gecreëerd.

Koffiegenot via de smartphone

De software ingenieurs van JURA zorgen voor een fundamentele revolutie op het gebied van koffiegenot: via een app kunnen alle instellingen comfortabel op de eigen smartphone worden verricht. De bereiding van individuele specialiteiten wordt met één touch op de display van de smartphone gestart. Uw persoonlijke voorkeuren worden in de app ( J.O.E. ) opgeslagen. Hierdoor kunnen individuele koffiespecialiteiten bij alle volautomaten van JURA met Smart Connect eenvoudig worden bereid.

De Key Technologies van JURA: vers bereid, zonder capsules

Kies je voor een Jura koffiemachine? Dan kies je voor kwaliteit, uitstraling en veel gebruiksgemak. Wat voor type koffiedrinker je ook bent, met Jura word je in jouw behoefte voorzien. Met een Jura espressomachine bereid je met de grootste zorg een espresso, tot een cappuccino die je met 1 druk op de knop zet.

AromaG3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak.
De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.

I.W.S.

Koffie bestaat voor 98% uit water. Zonder filtering van het water leidt kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt via het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart-filterpatroon een intelligente oplossing:

  • Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur.
  • Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden.
  • Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.
  • De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

I.P.B.A.S.© & P.E.P.©

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld.
Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.